Teringin Nak Jadi Blogger

  Rupanya susuh jugak nak buat blog ni..yealah kawan2 aku semuanya ad blog so aku pon teringin jugak nk jd blogger.Dulu pernah jugak sekali aku buat blog tp xmenjadi so aku biarkan jealah..hahaha..Aku ni dah laah xpandai nk buat design yg cantik2 so aku buat simple jealah....Tambahan pula,aku ni xmahir plus malas nk layan blog2 ni..Oklah..Buat semua yang mengenali dan ingin mengenali,jemput2lah ke laman blog "Dream High"...Salam perkenalan buat semua

5 ulasan:

  1. wahhh...ina dah ada blog... tgk lah blog eih jgk... http://faizazlan.blogspot.com

    :D

    selamat berblog..!!! hu3 ;))

    BalasPadam
  2. haha , aina , ceh , comei blog , smoga dream high jadi bloggers yang terbaik

    BalasPadam
  3. haha ,komen lar kat blog sayo sekali dh , comam blog awok ,saya suke

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.