Cuti Sekolah

Cuti sekolah ni jadual aku full with reading..ceeh~!!hahaha...sebab 2cuti skolah ni m'bosankan..asyik mengadap komputer 24jam jea(bce novel on9)..xdelaah..tipu laah klau aku kta mengadap kmptr 24jam 2..hehe ad jugk laah prgi jalan2 makan angin with family and friend 2...2pon pergi tok bali jea msa ari sb2 leps..xbest pon..aku ni punya laah siap bawa baju segala tapi..hampeeh!!balik hari 2 jugk..ingatkan boleh mandi-manda..almaklumlaah kitorang bertolak leps asar..smpai jea sna maghrib..penat loorh..cmne xpenat pg 2 aq lepak dgn kawan2 dh kat billion..leps 2 pergi tok bali pulak..malam 2 sebelum balik kitorang tengok orang dikir barat..semua anak2 nelayan rasenya..selamat ada dikir barat kalau x,aku duk bt peta dalam kereta daah..hahaha

ok2...back to the topic...sbnarnya aku malas nk layan fb and ym ni so sbb 2 aku lebh suka 'membaca' novel..hahaha..best apa novel ni..lebih2 lagi novel "kerana cinta itu" 2pon kena tnggu akak 2 update en3 yg bru laah..aku ni boleh dikatakan kaki novel jugk..hehe..aku baru jea mula berjinak2 membaca novel ni..since form 1 means last year laah..aku pon xtau cmne aku boleh suka novel ni..aku bru jea ad 6 koleksi novel..1xbest..menyesal beli..hukhuk..okeylah..laen kali pulak aku berceloteh yea..tata

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.