Istimewanya Surprise Box Lazada


Hari itu Ainaa ada update entry pasal 'surprise box dari Lazada' kan, dan hari ini pula Ainaa nak review makanan-makanan yang Ainaa dapat ni. Seperti yang dilihat, makanan yang Ainaa dapat adalah produk Nestle dan Maggi. Lazada ni macam tahu-tahu je keluarga Ainaa suka makan dan bila dapat surprise box ni, eh semuanya makanan lah. Wah, ini yang kita orang suka ni dan boleh la jimat duit dari beli makanan sampingan pagi dan malam.

Sudah tentu dua maggi Hot Meals perisa kari dan laksa ayam itu sudah habis dimakan sampai Ainaa tak sempat pun nak makan, tengok-tengok dah ghaib dari kabinet. Rupa-rupanya abah dan abang Ainaa yang makan. Jadi bila Ainaa tanya macam mana Maggi kali ini, dia orang cakap Maggi yang dalam bekas ni lain dari yang biasa, maggi tu rasa lebih lembut dan kecil-kecil tapi sedap di makan. Kalau Omega Plus yang dicampur dengan oats tu, mak Ainaa suka minum waktu pagi dan Nestum Banana pula baru cuba sekali malam tu. 

Nampak tak Cheerios tu, alah macam cornflakes tapi yang ni lain sebab ianya adalah gabungan oat flakes dan crisp oat cheerios. Disebabkan Ainaa lupa nak beli susu segar dan nak kelur rumah pulak malas lah musim panas-panas macam ni jadi Ainaa makan macam tu buat macam jajan. Sedap dan tawar, tapi sudah tentu la tawar kalau dah sepatutnya makan oat ni dengan susu kan. Boleh saja makan macam tu, elok sangat untuk kesihatan.

Kalau rasa nak cuba makanan dari Nestle dan Maggi ni jugak, boleh rujuk gambar di bawah ini dan boleh klik terus senarai di bawah ini untuk shopping di LAZADA.




2) MAGGI Hot Meals CurryLaksa Bowl


3) NESTUM 3in1 Banana Caramel



4) NESTLE OMEGA PLUS MILK With Oats


5) CHEERIOS Oat Crisp



13 ulasan:

  1. salam bw... waaa best dpt suprise dari lazada kan...
    mesti Ainaa suka makan ni... tu yang lazada bagi semua makanan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe iyalah kut. nanti aina bls bw ya ^_^

      Padam
  2. Tak sampai RM100 pun bila kira, RM50 je...apa yg RM100 eh? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. aina punya surprise box xsmpai 100 pun. blogger lain ada yg dpt rm100 malah lebih pun ada. :)

      Padam
  3. wah..best nya dapat barang dari lazada

    BalasPadam
    Balasan
    1. barang free semestinya best. betul x ;)

      Padam
  4. best ny dpt surprise box ! da bbrapa org blogger share dapat juga .. best nya korang ! =D

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. boleh pm aina kat fb atau dm di ig. nanti aina bgtau ;)

      Padam
  6. Kalau kin dapat ni, makan sorang je. Tak share aeh. haha

    BalasPadam
  7. jemput join giveaway aaisy 😊

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/03/1-giveaway-by-theaaisy.html

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.