Strawmallow Cicah Coklat

Apa itu strawmallow? Strawmallow tu gabungan buah Strawberry dan Marshmallow. Hehe pandai-pandai je Ainaa cipta nama baru. Sesiapa saja yang datang ke Cameron memang tak akan tinggal buah strawberry untuk dimakan tapi kalau macam tu pun tak 'uuumm'. So untuk menikmati strawberry ni lebih sedap kalau dimakan dengan marshmallow dan dicicah dengan coklat panas. Emm nyumm-nyumm Tapi sesetengah orang dia tak berani nak beli marshmallow sebab takut tak halal kan. Kalau dah korang syubhah dengan marshmallow tu jadinya tak payah makan. Makan je strawberry cicah coklat tu sedap jugak.



0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.