AFB FEEDS

#Nuffnang: Tinggal Kenangan

Dulu Ainaa aktif blogging dan boleh dikatakan tiap-tiap bulan mesti ada cek dari Nuffnang walau ciput je nilainya tapi sekurangnya ada juga. Tapi sejak masuk Asasi Uia ni Ainaa dah tak aktif dan bermaksud earning dari Nuffnang pun susah nak dapat. Sedihnya. Dulu ingat dengan earning yang dapat dari Nuffnang Ainaa nak kumpul dan nak pergi travel tempat idaman Ainaa tapi bila dah tak aktif, semuanya hanya tinggal kenangan... Huhu. Kalau nak tahu, duit yang Ainaa dapat dari Nuffnang tu Ainaa tak pernah sentuh sesen pun! Nampak tak kesungguhan nak gi travel tu? Dapat pergi travel satu tempat pun jadilah.


Bestnya lahai bila tengok bloggers lain yang sekali cash out beribu-ribu. Bila agaknya Ainaa nak cash out beribu-beribu tu. Heee. Harap ianya bukan angan-angan kosong. Seperti trademark Ainaa dari dulu, BIARKAN MIMPI MENJADI KENYATAAN!

You Might Also Like

7 Surat Cinta

  1. Sama la ngan akak...nuffnang dah kelaut dah...

    ReplyDelete
  2. Oh kalau mcm 50 pun boleh cash out eh? igt RM 100 ke atas baru boleh

    ReplyDelete
  3. Tak pe..inshaAllah lepas ni aktif semula..siapa tahu rezeki lebih berganda...boleh meroket melancongkan...amin.

    ReplyDelete
  4. liza punya earning pon dah tak naik2 :(

    ReplyDelete
  5. banyak dah tu.. takpe.. teruskan.. akak ni pun blog dh ke laut.. earning sipi2 nak cukup akak gi stop plak update entry.. skrg ni pi tukar plak link blog.. lagi jenuhla nuff nak masuk..tp takpela..mulakan la balik..insya allah, niat nk travel tu nanti akan makbul...

    time asasi ni sibuk la sikit.. dah buat degree ni blhla aktif blk..

    ReplyDelete
  6. Rasanya kesemua kita nuffnang dah kelaut dah..huhuhu

    Posting terbaru AM
    6 makanan penyebab sakit sendi


    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete