17°C di Cameron Highland

Pagi yang sejuk di Cameron Highland. Duk bawah selimut tebal tanpa kipas dan aircond pun masih sejuk. Ainaa yang tak berapa sihat ni pun dah semput plus batuk-batuk sebab sejuk sangat. Nampak sangat kan tak boleh pergi overseas musim salji. Ada hati nak main salji padahal tuan badan tak tahan sejuk.


Ainaa tak tahu lah ini sejuk normal Cameron ke atau memang musim-musim hujan ni sejuk tu sejuk lain macam. Siang hari pun sejuk jugak tapi sebab kita berjalan kan, so tak rasa sangat. Elok la datang ke Cameron ni kalau nak merasa sejuk ala-ala di overseas. Walau tak lah sesejuk di luar negara tapi sekurangnya ada la juga tempat sejuk di Malaysia ni. Boleh sekadar nak sejukkan hati awak tu. Hehe

3 ulasan:

  1. best nye sejuk2. tapi lela serius tak suka kalau tido sana sebab lela mmg kalah dengan sejuk. tak tahan, nanti sakit kaki. tapi kalau dah ada suami nnti suka la kot. Muahahhaha

    BalasPadam
  2. cameron kalau 17 tu suhu normal...pernah sekali dulu sampai 14 degree. Kalau hujung tahun mmg bertambah sejuk. take care ya

    BalasPadam
  3. Best la 17C je..xperlu nak buka aircond dah..
    Suhu cam nie biasa la kalau musin nak ujan nie..
    Tapi pengalaman AM lah tinggal kat CH nie..
    Musim ujan hampir sepanjang tahun je..Huhuhu

    Posting terbaru AM
    5 Kelebihan dan Manfaat Berjogging


    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.