SEO Blog Jatuh?

SEDIHNYA ALAHAI! Ainaa dah agak SEO blog ini akan jatuh memandangkan hampir setahun Ainaa tinggalkan dan langsung tak ambil kisah pasal SEO. Jatuh gedebuk pulak tu! Auch!


Sedihnya tengok SEO dari 90-100% terjunam jatuh ke 26. Patutla pageviews dah tak sebanyak yang dulu. Kalau dulu-dulu ada orang yang guide, ada penasihat SEO ketika Ainaa jadi ahli ExchangeFeedGroup (EFG). Tapi sayangnya Ainaa dah tak jadi member memandangkan Ainaa pun start busy masa tu. Bila nak aktif blogging balik ni baru teringat akan SEO BLOG yang sangat penting tapi itulaaa. Nak dapat PV gempak-gempak seperti dulu dah tak boleh. Haih, lemah semangat pulak rasanya....

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. ainaa cuba utk update tiap2 hari :')

      Padam
  2. kalau dah pernah sampai 90%, pasti boleh bina semula....
    ayuh, strongkan content.. yg lain2 tu pasti menyusul... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih PR. insyaAllah sedang diusahakan :)

      Padam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.