AFB FEEDS

SEO Blog Jatuh?

SEDIHNYA ALAHAI! Ainaa dah agak SEO blog ini akan jatuh memandangkan hampir setahun Ainaa tinggalkan dan langsung tak ambil kisah pasal SEO. Jatuh gedebuk pulak tu! Auch!


Sedihnya tengok SEO dari 90-100% terjunam jatuh ke 26. Patutla pageviews dah tak sebanyak yang dulu. Kalau dulu-dulu ada orang yang guide, ada penasihat SEO ketika Ainaa jadi ahli ExchangeFeedGroup (EFG). Tapi sayangnya Ainaa dah tak jadi member memandangkan Ainaa pun start busy masa tu. Bila nak aktif blogging balik ni baru teringat akan SEO BLOG yang sangat penting tapi itulaaa. Nak dapat PV gempak-gempak seperti dulu dah tak boleh. Haih, lemah semangat pulak rasanya....

You Might Also Like

4 Surat Cinta

  1. Replies
    1. ainaa cuba utk update tiap2 hari :')

      Delete
  2. kalau dah pernah sampai 90%, pasti boleh bina semula....
    ayuh, strongkan content.. yg lain2 tu pasti menyusul... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih PR. insyaAllah sedang diusahakan :)

      Delete