AFB FEEDS

Minum Ais Menyebabkan Kanser RahimKANSER! Siapa je yang tak takut dengan kanser tambah-tambah kanser rahim. Nauzubillahiminzalik, mintak jauh dari segala penyakit kanser ni. Apa yang kita tahu penyakit kanser ni susah nak sembuh dan ada sesetengah individu yang kata penyakit kanser tiada penawar! Ainaa pun jenis kalau minum air memang tak boleh tak ada ais malah walau musim hujan plus sejuk, pagi-pagi buta pun Ainaa akan minum ais. Tak kisah air sejuk/ais kosong pun asalkan A.I.S. Teruk tahu sebenarnya tabiat ni. Tapi sejak tiga empat minggu ni memang Ainaa dah kurangkan minum ais. Orang kata, mencegah lebih baik dari merawat kan.


PUNCA TERJADI KANSER RAHIM
(sumber: https://wannuraterapi.wordpress.com/2015/07/10/punca-terjadinya-kanser-rahim/)

1)MINUM MINUMAN BERAIS, BERGAS KETIKA HAID
Penyelidikan membuktikan bahawa minum ais semasa haid boleh menyebabkan darah haid tersisa / terlekat di dinding rahim; selepas 5 hingga 10 tahun boleh menyebabkan “ketumbuhan dan kanser rahim’. Pengambilan ais semasa haid juga menjadikan rahim menjadi kembang dan tidak elok untuk kesihatan rahim. Ais juga boleh menyebabkan pengeluaran lendir dari faraj atau lebih dikenali sebagai keputihan. Jika diamalkan berterusan mungkin menjadikan keputihan semakin teruk. Ketahui bahawa minuman berais boleh menjadi asas kepada penyakit kronik dan membawa keburukan terhadap sistem pencernaan, sistem reproduktif wanita (rahim), sistem imun, sistem repoduktif lelaki, tubuh menjadi lemau dan sentiasa tidak bermaya.


2)TERJATUH/TERPUKUL PERUT
Bahagian tubuh yang tercedera akibat terjatuh, terpukul terutamanya bahagian perut terhantuk dengan benda keras menyebabkan muntah darah atau rahim boleh terluka.


Dah tahu puncanya kan, jadi kita mestilah elak/mencegahnya dengan cara tinggalkan minuman berais, gas dan elakkan jatuh atau perut terhentak dengan benda-benda keras. Selain itu, kita boleh juga mengamalkan pemakanan untuk mengelakkan sakit kanser. Pemakanan apa?VIVIX SHAKLEE. Buat pengetahuan kakak-kakak dan abang-abang, kandungan utama Vivix adalah RESVERATROL yang merupakan sejenis bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan tersebut sebagai pertahanan daripada penyakit. Kajian yang telah di jalankan oleh para penyelidik mendapati Resveraterol mampu memberi kesan positif terhadap semua peringkat kanser serta dalam masa yang sama mampu untuk mencegahnya. Apabila Resveraterol diberikan dalam dos yang tinggi ia bertindak dengan menutup dan mencegah tumor kanser dengan menghalang pembentukan salur darah baru yang diperlukan untuk pertumbuhan tumor kanser. (diambil dari pelbagai sumber)

Dimana boleh dapatkan VIVIX SHAKLEE ini? Akak cantik dan abang sado boleh contact agent sah shaklee - WHATSAPP CIKNA 018-9719799

You Might Also Like

3 Surat Cinta