POWERCAT - Run & Save The Cats 2016

Berita baik kepada PENCINTA KUCING!! Kepada yang suka sangat dengan binatang kesayangan Nabi kita ni boleh join event POWERCAT - Run & Save The Cats 2016 pada 24 Disember di Putrajaya. Ainaa pun excited nak join memandangkan semua peminat kucing berkumpul dan join acara larian, atau tak nak lari jalan je boleh! Tapi sayang Ainaa dah balik Kelantan dan nak pergi Putrajaya untuk join event meow ni susah sikit. Harap-harap adalah peluang untuk join.



Untuk acara Running Event, siap ada baju meow lagi tau. Bukan untuk si bulus yang pakai tapi untuk kita. Paling tak tahan.... sesiapa sahaja yang berjaya ke garisan penamat akan mendapat medal bentuk kucing! Ya Allah, sis cannot la... >__<  comel sangat medalnya. Rugi sanga-sangat kalau tak join event ni.





Tunggu apa lagi? Cepat-cepat daftat tiket larian di  | https://goo.gl/cWS1tL | Tarikh tamat pendaftaran hingga 5 Disember.

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.