AFB FEEDS

POWERCAT - Run & Save The Cats 2016

Berita baik kepada PENCINTA KUCING!! Kepada yang suka sangat dengan binatang kesayangan Nabi kita ni boleh join event POWERCAT - Run & Save The Cats 2016 pada 24 Disember di Putrajaya. Ainaa pun excited nak join memandangkan semua peminat kucing berkumpul dan join acara larian, atau tak nak lari jalan je boleh! Tapi sayang Ainaa dah balik Kelantan dan nak pergi Putrajaya untuk join event meow ni susah sikit. Harap-harap adalah peluang untuk join.



Untuk acara Running Event, siap ada baju meow lagi tau. Bukan untuk si bulus yang pakai tapi untuk kita. Paling tak tahan.... sesiapa sahaja yang berjaya ke garisan penamat akan mendapat medal bentuk kucing! Ya Allah, sis cannot la... >__<  comel sangat medalnya. Rugi sanga-sangat kalau tak join event ni.





Tunggu apa lagi? Cepat-cepat daftat tiket larian di  | https://goo.gl/cWS1tL | Tarikh tamat pendaftaran hingga 5 Disember.

You Might Also Like

0 Surat Cinta