Asasi? Dah Habis Daa



Alhamdulillah... Setelah 1 tahun setengah belajar di Pusat Asasi Uia Petaling Jaya, akhirnya habis jugak. Dah sebulan sebenarnya Ainaa start cuti tapi sebab dah lama tinggal blog jadi malas nak update. Hehe ni pun tiba-tiba je datang angin nak update blog. Kalau perasan sejak Ainaa masuk asasi memang jarang ada entry baru kan.. busy mengalahkan PM. Whops!

Macam-macam dugaan sebenarnya nak 'graduate' asasi ni. Tapi diharungi dengan penat lelah, sabar dan air mata >__< akhirnya lepas jugak stage pra-university. Baru tadika... hehe Belum lagi degree. Sekarang ni kita berhuha-huha dulu sementara tunggu surat tawaran bulan 12 ni. Harap ada lah kerajinan untuk update entry dan blogwalking.

Cakap pasal blogwalking... sambil-sambil SINGGAH plus KOMEN kat entry ni boleh lah tinggalkan sekali link blog awak ye = )

1 ulasan:

  1. All the best dik!

    Jemput datang blog sirapanggur.blogspot.com

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.