AFB FEEDS

Asasi? Dah Habis Daa



Alhamdulillah... Setelah 1 tahun setengah belajar di Pusat Asasi Uia Petaling Jaya, akhirnya habis jugak. Dah sebulan sebenarnya Ainaa start cuti tapi sebab dah lama tinggal blog jadi malas nak update. Hehe ni pun tiba-tiba je datang angin nak update blog. Kalau perasan sejak Ainaa masuk asasi memang jarang ada entry baru kan.. busy mengalahkan PM. Whops!

Macam-macam dugaan sebenarnya nak 'graduate' asasi ni. Tapi diharungi dengan penat lelah, sabar dan air mata >__< akhirnya lepas jugak stage pra-university. Baru tadika... hehe Belum lagi degree. Sekarang ni kita berhuha-huha dulu sementara tunggu surat tawaran bulan 12 ni. Harap ada lah kerajinan untuk update entry dan blogwalking.

Cakap pasal blogwalking... sambil-sambil SINGGAH plus KOMEN kat entry ni boleh lah tinggalkan sekali link blog awak ye = )

You Might Also Like

1 Surat Cinta

  1. All the best dik!

    Jemput datang blog sirapanggur.blogspot.com

    ReplyDelete