AFB FEEDS

Domain dot com Tamat

Bimillah.... Fuhhh fuhhh. Nak halau hantu-hantu yang tergantung kat blog ni sebab dah lama ditinggalkan. Tergerak jugak hati nak sign in blog. Bukan setakat tak buka blog, account pun dah lama tak sign in. Apa punya malas tahap dia nauzubillah. Sampai tak sedar e-mail peringatan untuk perbaharui domain yang telah tamat. Dan akhirnya,  nikainaa.com hanya tinggal kenangan. Sekarang dah kembali semula ke blogspot.

Buat masa sekarang tak nak sambung lagi domain dot com memandangkan Ainaa pun jarang buka blog dan tak aktif macam dulu. Maklumlah nak tumpukan pada asasi yang dah lama nak habis. InshaAllah kalau tak ada repeat paper dan english pun dah exempted, bulan 10 ni tamat la asasi di UIA PJ tu. Lepastu baru fikir nak buat apa dengan blog ni.

You Might Also Like

4 Surat Cinta

  1. hahaha..ayat nak halau hantu tu yg x leh tahan gelak..wkwkwkw

    ReplyDelete
  2. kita guna domain dot my pula lepas ni.. :)

    Blogwalking sini, jemput singgah baca artikle ini ye

    Bina Blog Berkualiti site...

    ReplyDelete
  3. Moga dipermudahkan segala urusan...

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan buat ainaa ya

    ReplyDelete