Cabaran7Hari Instablog: Gadget Tercinta

Cabaran terakhir untuk CABARAN 7 HARI INSTABLOG EFGKBBA, gadget tercinta. Sebenarnya Ainaa bukanlah jenis yang gila gadget sampai ada dua tiga gadget, sampai handphone asyik bertukar. Tak. Handphone pun guna yang biasa-biasa dan yang orang bagi. Hewhew. 

Nak tahu tak, semua gadget yang Ainaa pernah pakai sebenarnya semua yang Ainaa sayang. Sebabnya..... alaaa, barang orang bagi,  free. Siapa yang tak suka? Haha.


Ainaa share gambar lama yang diambil tapi inilah phone yang abang Ainaa bagi awal tahun ini dan sampai sekarang masih guna. Ada juga rasa nak tukar phone, nak beli sendiri tapi nanti-nanti jelah. Tunggu Ainaa kahwin dengan anak raja. wink-wink.



Hoyyea! Selesai menyabut Cabaran 7 Hari Instablog ini. Fuuhh. 

4 ulasan:

  1. betul yanie pun xmahir bab gajet..

    BalasPadam
  2. bolehla tuuu..lenovo pun ok gak kan, kannn...hehe..nona pun eringin nk beli..tp tunggu menang cabutan bertuah ribu ribu kerr,bolehla.hahaha

    BalasPadam
  3. saya tkda laptop.. sbb dah jahanam , hahaa

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.