Cabaran7Hari Instablog: Drama TV/Movie Feveret

Kalau ikutkan Ainaa banyak movie Jepun dan Korea yang Ainaa suka. Tapi yang ini yang betul-betul suka tengok dan sanggup tengok berulang kali.





Itazura Na Kiss atau Mischievous Kiss Love in Tokyo! Dari awal sekolah menengah lagi Ainaa layan drama Jepun ni. Memang orang kata cerita ni sama je tapi tak tahu kenapa Ainaa betul-betul suka tengok drama Itazura Na Kiss.

Sampai ke Mischievous Kiss 2 pun Ainaa sanggup tunggu setiap minggu satu episode tapi kadang tu dua minggu satu episode. Kalau drama atau movie lain, tak ada maknanya Ainaa rajin nak tunggu.

1 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.