AFB FEEDS

Cabaran7Hari Instablog: Drama TV/Movie Feveret

Kalau ikutkan Ainaa banyak movie Jepun dan Korea yang Ainaa suka. Tapi yang ini yang betul-betul suka tengok dan sanggup tengok berulang kali.





Itazura Na Kiss atau Mischievous Kiss Love in Tokyo! Dari awal sekolah menengah lagi Ainaa layan drama Jepun ni. Memang orang kata cerita ni sama je tapi tak tahu kenapa Ainaa betul-betul suka tengok drama Itazura Na Kiss.

Sampai ke Mischievous Kiss 2 pun Ainaa sanggup tunggu setiap minggu satu episode tapi kadang tu dua minggu satu episode. Kalau drama atau movie lain, tak ada maknanya Ainaa rajin nak tunggu.

You Might Also Like

1 Surat Cinta