The Man From U.N.C.L.E

Ahad yang lepas abang Ainaa belanja tengok wayang dekat The Curve. Ainaa yang keluar dating dengan abang ni pun beratur lah panjang semata-mata nak hilangkan boring masing-masing. Dan cerita THE MAN FROM U.N.C.L.E yang jadi pilihan kami.


Tapi yang tak tahan, boleh pulak abang Ainaa potpet potpet sebab harga tiket mahal sampai RM16. Apa-apa jelah. Janji bukan duit Ainaa. muehmueh.



Movie THE MAN FROM U.N.C.L.E kau orang tengok pelakon dia siapa pun dah tahu kan cerita ni pasal penyiasatan. Ainaa boleh bagi lapan bintang untuk english movie kali ini. Memang best dan kadang-kadang tergelak sebab ada part yang lawak. Ainaa nak share jalan cerita pun tak sempat nak pergi kelas ni, yang pasti cerita ni memang sangat best!! 

Jangan ragu-ragu nak tengok cerita ni. Sinopsis kau orang google lah sendiri eh. Inchik google sedia menjawab.

3 ulasan:

  1. Lame dh x tgk wayang. Last tgk cite ant man. Lame la sngt kan

    BalasPadam
  2. Waa kita taks empat nak g tgk wayang la dik aina hahaha

    BalasPadam
  3. nak kena ajak abang dayah jugak la..hehe

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.