AFB FEEDS

The Man From U.N.C.L.E

Ahad yang lepas abang Ainaa belanja tengok wayang dekat The Curve. Ainaa yang keluar dating dengan abang ni pun beratur lah panjang semata-mata nak hilangkan boring masing-masing. Dan cerita THE MAN FROM U.N.C.L.E yang jadi pilihan kami.


Tapi yang tak tahan, boleh pulak abang Ainaa potpet potpet sebab harga tiket mahal sampai RM16. Apa-apa jelah. Janji bukan duit Ainaa. muehmueh.



Movie THE MAN FROM U.N.C.L.E kau orang tengok pelakon dia siapa pun dah tahu kan cerita ni pasal penyiasatan. Ainaa boleh bagi lapan bintang untuk english movie kali ini. Memang best dan kadang-kadang tergelak sebab ada part yang lawak. Ainaa nak share jalan cerita pun tak sempat nak pergi kelas ni, yang pasti cerita ni memang sangat best!! 

Jangan ragu-ragu nak tengok cerita ni. Sinopsis kau orang google lah sendiri eh. Inchik google sedia menjawab.

You Might Also Like

3 Surat Cinta

  1. Lame dh x tgk wayang. Last tgk cite ant man. Lame la sngt kan

    ReplyDelete
  2. Waa kita taks empat nak g tgk wayang la dik aina hahaha

    ReplyDelete
  3. nak kena ajak abang dayah jugak la..hehe

    ReplyDelete