Tips Jimat Hantaran Kahwin


Kompang dipalu~ Pengantin Baru.
Ewah~… Haha.

Ini Ainaa ada tips untuk bakal yang berkahwin. Tips jimat hantaran kahwin. Orang lelaki terutamanya perlu tahu tips ini. Nanti tak adalah masing-masing kempunan nak kahwin. Ahak.


6 ulasan:

  1. Peghhhh. Petai tu mahal. Makan cicah budu, da tak pandang dh muka suami.

    BalasPadam
  2. terbaik...ada ke nk hntran yg sederhana, duit hntran pun dh mahal...

    BalasPadam
  3. aina kalau aina dapat hantaran macam tu terima tak haha :)

    BalasPadam
  4. Rare la hantaran ni, memang menjimatkan

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.