Thank You Blogger Mommy Irra

Hari Sabtu hari itu kan Ainaa pergi ke dataran Shah Alam, jumpa geng EFG. Dan blogger Mommy Irra tuan punya blog www.irrayyan.com dengan baik hatinya bagi kita orang hadiah bagi siapa yang pergi hari itu.





Mereka berdua ni kawan sebilik Ainaa. Ainaa suruh diorang jadi model untuk tudung bawal yang Mommy Irra bagi tu. Hehe. Kawan-kawan Ainaa semua tanya beli mana sebab kain tebal tak nipis dan sangat selesa dipakai. Dah elok pakai pulak nampak cantik kan.





Terima kasih mommy Irra bagi Ainaa tudung cantik ni. ^___^


5 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.