01/08/15 - EFG Picnic Di Dataran Shah Alam

Assalamualaikum semua! Semalam, hari sabtu beberapa ahli EFG berkumpul di Dataran Shah Alam. Ini juga pertama kali Ainaa jumpa blogger Mommy Irra, Kak Amy, Kecik dan blogger Fendi Rocka. Sedih jugak laa ramai geng EFG tak boleh turun ke Shah Alam sebab ini sepatutnya gathering pertama kami. Tapi tak apa, walau sikit je yang dapat join..... Picnic kami tetap meriah!

Mula-mula tu Ainaa malu jugak lah. Tapi lama-lama dah ok dah. Boleh rancak berborak seperti mana selalu kita orang berborak dalam Whatsapp atau Telegram.













Tak sangka dapat peluang jumpa mereka, keluarga Exchange Feed Group yang sebelum ni kenal dalam Whatsapp je. Tapi picnic semalam, dah jumpa depan-depan. Dapat jumpa Kak Irra pengasas EFG, Kak Amy, Abang FR atau blogger Nota Purba yang kelakar dan Kecik, ahli baru EFG. 

Dapat juga jumpa Adam, Anis dan baby Amal yang tembam tu. Hehe Seronok memang sangat seronok. Lain kali kalau ada lagi gathering, nak join lagi lah. Family EFG yang tak dapat join semalam, memang sangat rugi tau. Ekeke. =P

8 ulasan:

  1. best la korang aina dpt jumpa....sedey la org jauh ni

    BalasPadam
  2. bestnye.. meriah je piknik..

    BalasPadam
  3. bestnyeeee jelesssss jelessss

    BalasPadam
  4. wahh, seronoknya.. group blogger ke? hihi
    lama dah tak gi shah alam, last tahun 2011..

    BalasPadam
  5. alhamdulillah seronok tengok adik2 EFG dapat bersua muka, maaf kak ana tak dapat hadir belum ada rezeki :)

    BalasPadam
  6. wah part lepas belon paling menarik.....untunglah boleh jumpa jumpa....saya jauh di utara

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.