Bau Tempoyak Menghantui UIA Petaling Jaya

Pergh, tajuk bukan main eh. Itu tajuk je gempak, konon bau tempoyak tu satu CFS IIUM Petaling Jaya ni padahal.... bau tempoyak ni kuat berbau di mahallah perempuan je sebenarnya. Kat luar bilik asrama Ainaa. 


Tempoyak basi! Yang dibuang ke dalam tong sampah. Nak-nak pulak dibuang ke dalam tong sampah berdekatan dengan bilik Ainaa ni. Waaaaaa, memang sampai ke dalam bilik bau durian.

Kita mai pakat hidu jelah ya sementara makcik cleaner kosongkan tong sampah pagi-pagi esok.

2 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.