Pulang Seorang Diri


Yeay, esok balik Kelantan! Tak sabarnya...... Setelah sebulan tak balik, memang meroyan dah ni.


Kalau cuti sebelum ni Ainaa balik dengan abang Ainaa naik kereta dia tapi cuti merdeka kali ini Ainaa sorang-sorang je. Tak apalah kan sebab boleh belajar berdikari. 

Yang tak bestnya, cuti kejap sangat macam balik cuti hujung minggu je dan cuti yang penuh dengan assignment dan buku-buku. Huhu 

Tolonglah lecturer bagi kami cuti yang sebetul-betulnya cuti. Cuti tanpa assignment, tanpa buku, tanpa kelas ganti, tanpa lecturer!

5 ulasan:

  1. semoga dipermudahkan dan selamat sampai aina sayang ke pangkuan keluarga :)

    BalasPadam
  2. hamboi byknya tanpa.hehehe...Aina nih mesti dik manja abg2 kn..hehehe

    BalasPadam
  3. Semoga selamat semuanya sampai ke destinasi ye...

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.