Baru Merasai Tidur Yang Lena

Sejak di alam universiti, memang jarang Ainaa dapat tidur dengan lena. Biasa hujung minggu pun asyik tidur lewat dan ada je benda nak buat yang tak merehatkan badan dan tenaga kita. Keluar pergi mall lah, buat assignment laa, dan macam-macam.

Tapi minggu ini, Ainaa rasa yang Ainaa baru pertama kalinya dapat menikmati tidur yang lena setelah sekian lamanya, padahal hari minggu di mana setiap hari kelas mula jam 8 pagi dan berakhir pada jam 4 dan 6 petang.

Mungkin sebab dah tak sabar nak balik Kelantan khamis ini. Itu yang minggu ni ceria semacam je. Dalam kelas pun bising duk melawak, menyanyi. Nampak tak keterujaan nak balik Kelantan kat situ? Sampai rasa tidur Ainaa pun betul-betul lena tak macam sebelum ni.


Indahnya kalau boleh kekal sampai ke akhir asasi ni. Tak larat dah asyik pergi kelas dengan lemau dan tak ada semangatnya.

6 ulasan:

  1. sweet dream aina. Rehat & jaga diri...

    BalasPadam
  2. Biase la. Mse weekend x rse. Lepas dah start kelas baru perasan yg kite xde rehat pon

    BalasPadam
  3. ohhh tu belum lagi... selepas dapat anak nikmat tidur tu akan mula pudar sedikit demi sedikit...he he he...

    BalasPadam
  4. sangat best tidur bila cuti...

    BalasPadam
  5. semangat dik..study rajin2..;)

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.