Anak Abah Dah Pecah Rekod


Anak abah ni, dah pecah rekod......  


Semalam anak abah pecah rekod tengok wayang. Kah! Sebelum ni bukan main susah abah Ainaa tak bagi tengok wayang, lebih-lebih lagi abang Aina.  Tapi Ainaa ok je, lagipun kat Kelantan tak ada wayang. Sekarang duk Selangor setelah dua bulan baru berkesempatan nak tengok. Itu pun tak dirancang. Niat nak jalan-jalan je kat NU Sentral tapi terlajak tengok Ant-Man.

Nak review sikit cerita Ant-Man ini, bagi Ainaa memang best sangat-sangat cerita Ant-Man. Tak sangka pulak cerita ni lawak. Semua yang tengok cerita tu asyik gelak je. Memang tak bosan la. First time tengok wayang pun dah tengok cerita best, ini yang rasa nak sambung tengok Mission Impossible pulak minggu depan. 



3 ulasan:

  1. citer lawak yer sis... akak pun belum tgk lg citer ni... akak pun org kelantan sis. ms akak kecik tu ada la panggung kt kb... darjah satu ayah akak bawa p tgk wayang kt lido.... akak pernah ingat akk tgk wayang film "hantu siam" ms sekolah menengah kat bazar buluh kubu ada panggung.... sekarang dh xde dh.... akak belajar film study, tapi akak bkn kaki wayang. klu akk tgk wayang biasa tuk bt assigment atau bt research jer.... selamat menonton sis....

    BalasPadam
  2. ramai sungguh kaya filem ni kelakar, dah mcm cerita komedi pulak..padehei sepatutnya filem superhero kan

    BalasPadam
  3. wahhh saya pun belum dapat menonton ant man.....entah bila....cik puteri tak dapat fokus bila di dalam panggung wayang

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.