Trending Photoshoot II - Centre For Foundation Studies, IIUM.

Hari itu Ainaa dah post entry pasal Trending Photoshoot : Center for Foundation Studies, IIUM dan entry kali ini bahagian dua sambungan untuk entry itu.

Kalau jumaat yang lepas Ainaa photoshoot dengan roommates dan hanya mintak tolong kawan yang lain tolong ambilkan gambar. Tapi kali ini, photoshoot hari selasa dengan classmate Ainaa pulak. Dan kali ini guna perkhidmatan photographer kat situ.











Memang sakan habis berposing bagai! Macam-macam gaya ada. Banyak jugak yang kita orang photoshoot. Dan tema photoshoot tu merah, hitam dan putih. Warna kegemaran Ainaa! Wohoo >__<

1 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.