Duit Raya Pertama




Yea! Yea! Puasa tak habis lagi tapi kami dah dapat ruit raya!!! Yeay. Haha. Satu kelas excited plus terkejut tadi masa Madam Razia keluarkan sampul raya. Macam tak percaya. Madam Razia tersangatlah baik. Kitorang memang suka kelas dengan Madam Razia, selalu bagi kami balik awal sejam. Kikiki.

Inilah dia duit raya pertama kami. Baru semalam dapat rezeki dari Ustaz Azhar, lecturer bahasa arab kami dan hari ini dapat rezeki lagi. Alhamdulillah. :')

Untuk Ustaz Azhar dan Madam Razia, semoga dimurahkan lagi rezeki dan sentiasa diberkati. Ameen.


6 ulasan:

  1. dulu pun pensyarah saya ada bagi duit raya

    bila dapat duit raya ni terasa diri muda, walaupun memang muda

    BalasPadam
  2. Oiiii dh 18 dapat duit raya lagi, Untungg ahh aina :D

    BalasPadam
  3. waah feed kita.... suka sangat ye dapat duit rayaaaa

    BalasPadam
  4. Wahh, bestnye.. Besar2 pn dpt duit rye lagi.. Hihi

    Selamat hari rye..")

    BalasPadam
  5. Wah dapat duit raya awal seminggu . hehe .

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.