Trending Photoshoot | Centre For Foundation Studies, IIUM.

Sejak minggu lepas pelajar-pelajar CFS, IIUM buat photoshoot di satu tempat dalam IIUM Petaling Jaya. Memang tempat photoshoot tu dah jadi rebutan dan trending di laman sosial dalam kalangan pelajar.

Sebabnya di padang itu cantik kalau ambil gambar tambah lagi ada dinding berbata-bata macam tu. Memang cantiklah. Ainaa dengan kawan-kawan pun tak ketinggalan nak join photoshoot tu tapi kami mintak tolong kawan yang lain je ambilkan gambar guna handphone.

Jimat sikit duit tak guna perkhidmatan photographer kat situ dan ambil gambar sendiri ni boleh ambil gambar banyak-banyak sampai puas hati. Dan Ainaa dengan kawan atau sebenarnya roommate Ainaa bergambar sakan kat situ pada hari Jumaat selepas semua habis kelas pagi. Hari tu jugak semua bukan main melawa. Haha.

Jom Ainaa belanja gambar seketul dua buat tatapan. 








Sikit je Ainaa letak tapi dalam handphone bukan main banyak lagi gambar. Gambar-gambar yang lain tu biarlah jadi kenangan Ainaa dengan kawan-kawan. Heee

3 ulasan:

  1. hitam, pink n kelabu..lawa la...

    BalasPadam
  2. selamat petang..kalau nak shopping raya jangan lupa singgah blog syira lokman..banyak promosi tauuu ! :D

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.