AFB FEEDS

Trending Photoshoot | Centre For Foundation Studies, IIUM.

Sejak minggu lepas pelajar-pelajar CFS, IIUM buat photoshoot di satu tempat dalam IIUM Petaling Jaya. Memang tempat photoshoot tu dah jadi rebutan dan trending di laman sosial dalam kalangan pelajar.

Sebabnya di padang itu cantik kalau ambil gambar tambah lagi ada dinding berbata-bata macam tu. Memang cantiklah. Ainaa dengan kawan-kawan pun tak ketinggalan nak join photoshoot tu tapi kami mintak tolong kawan yang lain je ambilkan gambar guna handphone.

Jimat sikit duit tak guna perkhidmatan photographer kat situ dan ambil gambar sendiri ni boleh ambil gambar banyak-banyak sampai puas hati. Dan Ainaa dengan kawan atau sebenarnya roommate Ainaa bergambar sakan kat situ pada hari Jumaat selepas semua habis kelas pagi. Hari tu jugak semua bukan main melawa. Haha.

Jom Ainaa belanja gambar seketul dua buat tatapan. 








Sikit je Ainaa letak tapi dalam handphone bukan main banyak lagi gambar. Gambar-gambar yang lain tu biarlah jadi kenangan Ainaa dengan kawan-kawan. Heee

You Might Also Like

3 Surat Cinta

  1. hitam, pink n kelabu..lawa la...

    ReplyDelete
  2. selamat petang..kalau nak shopping raya jangan lupa singgah blog syira lokman..banyak promosi tauuu ! :D

    ReplyDelete