Duit Raya Kedua - Daku Masih Layak

Amboi, setiap kali dapat duit raya ke nak buat entry? Tak lah. Ini sebab dapat duit raya sebelum raya. Itu yang terlebih teruja tu. Baru entry semalam kan pasal Ainaa dapat DUIT RAYA PERTAMA dari Madam Razia, lecturer bahasa inggeris.

Hari ini, Ainaa dapat lagi duit raya kedua dari lecturer bahasa arab, Ustaz Nasir. Yeay! Terima kasih Ustaz Nasir!


Ainaa masih layak terima duit raya. Belum cukup 18 tahun lagi, bulan lapan nanti baru cukup. Tapi kalau dah 18 tahun pun, masih layak. Umur 20 pun Ainaa nak lagi duit raya. HAHA


1 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.