AFB FEEDS

#Cabaran20Hari : Lagu Raya Pilihan

Assalamualaikum semua! Semakin nak dekat raya ni semakin kerap kali lagu raya berdendang di telinga ya. Tak kira dalam asrama ke atau kat kelas, ada je yang nyanyi lagu raya. Semua dah tak sabar nak balik raya. Yeay! Balik Kelantan. Hehe.

Lagu-lagu yang jadi pilihan tentulah lagu-lagu raya yang sememangnya dah famous dari dulu lagi. Kalau lagu raya moden sekarang, tak berapa nak seronok sangat.

Lagu Raya Pilihan Ainaa :

1) SUASANA DI HARI RAYA - ANUAR ZAIN & ELLIANA

2) DENDANG PERANTAU - P.RAMLEE

3) SESUCI LEBARAN - SITI NURHALIZA

4) MENJELANG HARI RAYA - DJ DAVE

5)ANUGERAH AIDILFITRI-SITINURHALIZA

Kalau boleh, nak kongsu jugak lagu kat sini letak dalam entry tapi wifi UIA ni slow pulak. So search dalam youtube sendiri lah ya.

You Might Also Like

3 Surat Cinta