#Cabaran20Hari : Lagu Raya Pilihan

Assalamualaikum semua! Semakin nak dekat raya ni semakin kerap kali lagu raya berdendang di telinga ya. Tak kira dalam asrama ke atau kat kelas, ada je yang nyanyi lagu raya. Semua dah tak sabar nak balik raya. Yeay! Balik Kelantan. Hehe.

Lagu-lagu yang jadi pilihan tentulah lagu-lagu raya yang sememangnya dah famous dari dulu lagi. Kalau lagu raya moden sekarang, tak berapa nak seronok sangat.

Lagu Raya Pilihan Ainaa :

1) SUASANA DI HARI RAYA - ANUAR ZAIN & ELLIANA

2) DENDANG PERANTAU - P.RAMLEE

3) SESUCI LEBARAN - SITI NURHALIZA

4) MENJELANG HARI RAYA - DJ DAVE

5)ANUGERAH AIDILFITRI-SITINURHALIZA

Kalau boleh, nak kongsu jugak lagu kat sini letak dalam entry tapi wifi UIA ni slow pulak. So search dalam youtube sendiri lah ya.

3 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.