#Nuffnang: Status On Going Mac - April


Aku tanya apa khabar..... Aku tanya apa khabar...... Nuffnang.

Yeah! Lama tak buka Nuffnang. Asyik online guna handphone, jadi banyak yang terbatas. Nak buka laptop memang malas. Itu sebab blog pun jarang berupdate. Ahakk.



yang diconteng tu, blog Ainaa yang lain. So abaikan je.


Sejak akhir tahun lepas, baik hati betul Nuffnang bagi iklan CPUV ni banyak-banyak. Tapi..... kenapa sejak akhir-akhir ni jugak earning susah nak naik??!! Argh, sodihnya..... ='(

19 ulasan:

  1. huhuhuhuu.. akak punya nuff pun merangkak-rangkak je.. :p

    team #EFG please help..!! hiihiihiihii...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe sama2 kita klik ahli #EFG >_<

      Padam
  2. Balasan
    1. iklan je banyak. earningnya.... uhukhuk

      Padam
  3. nuffnang nakal, babab jer dia aina :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. nk babab mcm mna tu kak aisya =D

      Padam
  4. bertahun tggu nuffnang. dpt rm20 je. adoi

    BalasPadam
    Balasan
    1. msa mula2 join nuff, aina pun mcm tu abg wan. :(

      Padam
  5. banyaknya dapat iklan nuffnnag, masyukkkk

    BalasPadam
  6. nuffnang bonde bila chek amoun dah 0.00 nape ek...
    tak mo kawan nuffanglah...

    BalasPadam
  7. aina sama lah hehe :) happy kan

    BalasPadam
  8. wahhh..hebatnya blog ainaa..nuff cayang dia. Tahniah..semangat utk blogging

    BalasPadam
  9. Banyaaaaakknya aina. I is jeles tau!

    BalasPadam
  10. dulu-dulu senang sikit nak dapat income dengan nuffnang..
    kurang persaingan.. sekarang ni agak susah sikit..

    dulu-dulu, blog yang tak update pun masih dapat income..

    saya baru je bertukar ke adsense..
    adsense dah available untuk blog malaysia..

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.