AFB FEEDS

#Nuffnang: Status On Going Mac - April


Aku tanya apa khabar..... Aku tanya apa khabar...... Nuffnang.

Yeah! Lama tak buka Nuffnang. Asyik online guna handphone, jadi banyak yang terbatas. Nak buka laptop memang malas. Itu sebab blog pun jarang berupdate. Ahakk.



yang diconteng tu, blog Ainaa yang lain. So abaikan je.


Sejak akhir tahun lepas, baik hati betul Nuffnang bagi iklan CPUV ni banyak-banyak. Tapi..... kenapa sejak akhir-akhir ni jugak earning susah nak naik??!! Argh, sodihnya..... ='(

You Might Also Like

19 Surat Cinta

  1. huhuhuhuu.. akak punya nuff pun merangkak-rangkak je.. :p

    team #EFG please help..!! hiihiihiihii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sama2 kita klik ahli #EFG >_<

      Delete
  2. Replies
    1. iklan je banyak. earningnya.... uhukhuk

      Delete
  3. nuffnang nakal, babab jer dia aina :D

    ReplyDelete
  4. bertahun tggu nuffnang. dpt rm20 je. adoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. msa mula2 join nuff, aina pun mcm tu abg wan. :(

      Delete
  5. banyaknya dapat iklan nuffnnag, masyukkkk

    ReplyDelete
  6. nuffnang bonde bila chek amoun dah 0.00 nape ek...
    tak mo kawan nuffanglah...

    ReplyDelete
  7. aina sama lah hehe :) happy kan

    ReplyDelete
  8. wahhh..hebatnya blog ainaa..nuff cayang dia. Tahniah..semangat utk blogging

    ReplyDelete
  9. Banyaaaaakknya aina. I is jeles tau!

    ReplyDelete
  10. dulu-dulu senang sikit nak dapat income dengan nuffnang..
    kurang persaingan.. sekarang ni agak susah sikit..

    dulu-dulu, blog yang tak update pun masih dapat income..

    saya baru je bertukar ke adsense..
    adsense dah available untuk blog malaysia..

    ReplyDelete