Peningkatan Pageviews Blog!



Salam jumaat semua! Susah betul nak update blog kelmarin dan hari ini. Wifi rumah buat hal. Cis kek. Sekejap o.k sekejap k.o . Apa-apa pun, yang itu meroyan sorang-sorang lah. Lar nih, nak share dengan kau orang yang pageviews blog Nik Ainaa mencanak naik!

Bukan naik mendadak sangat pun, slow-slow jugak tapi masih nampak ketara. Hehe Macam mana tu? Alah, tengok sendiri lah.


[ Google Analytics ]

8 MAC 2015


9 MAC 2015


10 MAC 2015


16, 17, 18 MAC 2015


Dan yang paling terbaru sekali ialah bertarikh kan semalam, 19 Mac 2015 yang membuatkan saya tengok berkali-kali. Tak percaya kut!


google analytics & pv kat dashboard.


Apalah sangat nak kecoh-kecoh berbanding pv/uv blogger yang dah otai. Tapi bagi blog saya yang hanya biasa-biasa ni dah cukup bersyukur. Harap lepas ni pv/uv tak jatuh menjunam lagi lah. >__<


ALHAMDULILLAH. Semua ni mendadak naik sejak Ainaa join Exchange Feed Group (EFG). Memang semua ahli EFG banyak membantu. Ajar apa itu SEO, kenalkan google analytics ni, permalink dan lain-lain lagi.  Dan sangat-sangat berterima kasih juga kepada Abang Ewan/Wan atau nama glamour Ewento Marcello. Hehe yang bantu SEO Ainaa dari 14% ke 100%. Fuhh! Hebat tak Abang Ewan dari group EFG? Muehmueh


ARIGATOU GROUP EFG!! DAN TERIMA KASIH SUDI TERIMA AINAA JADI AHLI EFG.  ^____^


Kau orang nak join group EFG ni? Nak tahu apa fungsi join EFG? Boleh baca kat blog Mommy Irra [SINI]. Pinjam sat ya Kak Irra. Ainaa belum buat entry lagi pasal group EFG yang ohsem ni. Hee

7 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.