AFB FEEDS

#Nuffnang: Baru Perasan....


Baru perasan ..............




Baru perasan yang kalau setiap kali saya nak kumpul earning banyak-banyak dalam Nuffnang ni, rasa macam lambat je earning naik. Tapi kalau setiap kali dah boleh cashout, dan terus buat keluar tanpa nak kumpul lebih banyak... cepat pula earning Nuffnang naik selepas dah cashout tu.


Ke haku je berperasan macam ni? Ceh! =.='


Buktinya, dulu setiap bulan saya boleh cashout sebab langsung tak tunggu banyak-banyak. Laar nih? Dah berbulan-bulan tak cashout, konon-kononnya nak tunggu banyak-banyak. Walhal, dari pemerhatian saya... Lebih cepat cashout sikit-sikit. 

Sebagai contoh, sebulan cashout RM50+, bulan seterusnya RM50+. Total dua bulan RM100+. Tapi kalau tunggu nak cashout banyak sekaligus, dua bulan tu belum tentu dapat RM100+!!


Lepas ni..... nak cashout. Tak nak dah kumpul macam tu. Orang yang tamak selalu rugi. Eh? Betullah. =P

You Might Also Like

11 Surat Cinta

  1. wah.. dah bnyk kali cash out yek... kita tak pernah lg... >_<

    ReplyDelete
  2. kan...tapi lepas cashout tahun lepas,awal tahun sampai la ni,tak dapat langsung BE

    ReplyDelete
  3. Amboi dik semangat nak cash out...

    ReplyDelete
  4. wah.. bestnya.. tasha da lma xdpt cpuv..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2015/03/bunga-kaca.html

    ReplyDelete
  5. Bestnya cashout byk kali. Rezeki ainaa :)

    ReplyDelete
  6. cpt cash out..
    jom g shopping! ekeke

    ReplyDelete
  7. macam mana nak cash out ? even berapa hengget je boleh kee di cash out kan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cukup RM50 dah boleh cashout kak mimin :) nnti adalah keluar button cashout tu.

      Delete