#Nuffnang: Baru Perasan....


Baru perasan ..............




Baru perasan yang kalau setiap kali saya nak kumpul earning banyak-banyak dalam Nuffnang ni, rasa macam lambat je earning naik. Tapi kalau setiap kali dah boleh cashout, dan terus buat keluar tanpa nak kumpul lebih banyak... cepat pula earning Nuffnang naik selepas dah cashout tu.


Ke haku je berperasan macam ni? Ceh! =.='


Buktinya, dulu setiap bulan saya boleh cashout sebab langsung tak tunggu banyak-banyak. Laar nih? Dah berbulan-bulan tak cashout, konon-kononnya nak tunggu banyak-banyak. Walhal, dari pemerhatian saya... Lebih cepat cashout sikit-sikit. 

Sebagai contoh, sebulan cashout RM50+, bulan seterusnya RM50+. Total dua bulan RM100+. Tapi kalau tunggu nak cashout banyak sekaligus, dua bulan tu belum tentu dapat RM100+!!


Lepas ni..... nak cashout. Tak nak dah kumpul macam tu. Orang yang tamak selalu rugi. Eh? Betullah. =P

11 ulasan:

  1. wah.. dah bnyk kali cash out yek... kita tak pernah lg... >_<

    BalasPadam
  2. kan...tapi lepas cashout tahun lepas,awal tahun sampai la ni,tak dapat langsung BE

    BalasPadam
  3. Amboi dik semangat nak cash out...

    BalasPadam
  4. wah.. bestnya.. tasha da lma xdpt cpuv..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2015/03/bunga-kaca.html

    BalasPadam
  5. Bestnya cashout byk kali. Rezeki ainaa :)

    BalasPadam
  6. cpt cash out..
    jom g shopping! ekeke

    BalasPadam
  7. macam mana nak cash out ? even berapa hengget je boleh kee di cash out kan ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. cukup RM50 dah boleh cashout kak mimin :) nnti adalah keluar button cashout tu.

      Padam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.