AFB FEEDS

Ekspo Selangkah ke Uitm 2015




Sebenarnya dulu, tak pernah terfikir langsung nak masuk uitm. Senang kira memang uitm tak ada dalam list uni mana yang nak masuk. Tapi lepas dah kena 'hasut' dengan siswazah dari uitm paling luas peluang pekerjaan, jadi isilah jugak borang uitm. hahaha tapi belajar mana-mana pun, kalau dah tertulis yang kita jadi penganggur, tak ada rezeki...... memang tak akan dapat jugak! Kan....

Ekspo ini hanya dua hari, sabtu dan ahad. Memandangkan hari sabtu tu, saya ada kelas drive jadi pergi dengan kawan hari ahad. Kalau dah nama pun sekarang penganggur lepasan SPM, pergi hari bekerja pun tak ada hal. kuakua







Tak sempat nak ambil gambar banyak-banyak sebab kat tangan penuh dengan kertas! 



Jadi, pilihan course yang saya pilih............ 


[ to be continued! ]


 HAHAHAHA =P

You Might Also Like

10 Surat Cinta

  1. Mana mana pun belajar boleh aina yang penting nak belajar

    ReplyDelete
  2. memana belajar pun sama aje, asalkan mau berjaya dan memajukan diri sendiri, dari segi pekerjaan suma bergantung pada rezeki memasing, wish u a good luck for your further study...

    ReplyDelete
  3. akk xberpeluang nk blaja kat uitm..
    sobs..

    ReplyDelete
  4. dah berlangkah-langkah tinggalkan uitm.....huhuuu

    ReplyDelete
  5. belajar mana2 pon sama dik...yg penting azam dan niat utk berjya dunia akhirat tu mesti ade ye :) btw, nice blog :)

    ReplyDelete
  6. Good luck ainaa dgn langkah bergaya menuju menara gading ...wahh !!

    ReplyDelete
  7. mana-mana pun sama je aina, yang penting usaha kita dalam pelajaran untuk masa hadapan, tentang rezeki semua dariNya juga.

    ReplyDelete
  8. All the best Ainaa. Belajar kat mana-mana pun ok, as long as pandai jaga diri & study smart :)
    Allah dah tetapkan tu, jadi, yakin aje yang rezeki ada dimana-mana :)

    ReplyDelete
  9. all the best aina, pilih dengan betul2 yer..kena dengan minat =)

    ReplyDelete