Ekspo Selangkah ke Uitm 2015




Sebenarnya dulu, tak pernah terfikir langsung nak masuk uitm. Senang kira memang uitm tak ada dalam list uni mana yang nak masuk. Tapi lepas dah kena 'hasut' dengan siswazah dari uitm paling luas peluang pekerjaan, jadi isilah jugak borang uitm. hahaha tapi belajar mana-mana pun, kalau dah tertulis yang kita jadi penganggur, tak ada rezeki...... memang tak akan dapat jugak! Kan....

Ekspo ini hanya dua hari, sabtu dan ahad. Memandangkan hari sabtu tu, saya ada kelas drive jadi pergi dengan kawan hari ahad. Kalau dah nama pun sekarang penganggur lepasan SPM, pergi hari bekerja pun tak ada hal. kuakua







Tak sempat nak ambil gambar banyak-banyak sebab kat tangan penuh dengan kertas! 



Jadi, pilihan course yang saya pilih............ 


[ to be continued! ]


 HAHAHAHA =P

10 ulasan:

  1. Mana mana pun belajar boleh aina yang penting nak belajar

    BalasPadam
  2. memana belajar pun sama aje, asalkan mau berjaya dan memajukan diri sendiri, dari segi pekerjaan suma bergantung pada rezeki memasing, wish u a good luck for your further study...

    BalasPadam
  3. akk xberpeluang nk blaja kat uitm..
    sobs..

    BalasPadam
  4. dah berlangkah-langkah tinggalkan uitm.....huhuuu

    BalasPadam
  5. belajar mana2 pon sama dik...yg penting azam dan niat utk berjya dunia akhirat tu mesti ade ye :) btw, nice blog :)

    BalasPadam
  6. Good luck ainaa dgn langkah bergaya menuju menara gading ...wahh !!

    BalasPadam
  7. mana-mana pun sama je aina, yang penting usaha kita dalam pelajaran untuk masa hadapan, tentang rezeki semua dariNya juga.

    BalasPadam
  8. All the best Ainaa. Belajar kat mana-mana pun ok, as long as pandai jaga diri & study smart :)
    Allah dah tetapkan tu, jadi, yakin aje yang rezeki ada dimana-mana :)

    BalasPadam
  9. all the best aina, pilih dengan betul2 yer..kena dengan minat =)

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.