Assalamualaikum! Hi bloggers!! Rajin betul haku join giveaway/segmen/contest dan seangkatannya ni yer. Hehe Sambil-sambil nak blogwalking peserta lain jugak. Kali ini giveaway blogger Syira Lokman yang kena 'serang'. Muehmueh

Apa yang bestnya, hadiah-hadiah untuk pemenang SANGATLAH AWESOME !! Wow kebabomm gitu. Memang rugilah kalau malas nak join atau kalau tak nak join. Mana tahu ada rezeki, kan kan kan? :)


TAK PERCAYA HADIAH AWESOME GITU? NAH, AMEKAW!


Wang tunai RM50 [Ayuni]
Wang tunai RM10 [Fadzi]
Wang tunai RM10 [Khaty]

Topup RM10 x1 [Inani]
Topup RM10 x1[Azharan]
Topup RM10 x2 [Along]
Topup RM5 x2 [Diee]

4 helai Sapu tangan vintage x1  [Diee]

Basic H Shaklee RM46 [N.Aqidah Azahar]
Belvya 1 jar (nilai : 85 WM, 95 EM) [Fina]

Review Blog [Nurin]
Tapak Iklan free selama sebulan [Syira]

[ Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) ] 


Tamat : 16 Februari 2015

19 Comments

  1. Good luck awak :)
    Nak try join, cuba nasib. hihiks
    Jemput singgah : fatihahazanan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam singgah cn

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  3. Assalam , All the best :) saya dari GA yang sama ,

    ..http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    saya invite awak join GA saya jum :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  4. balas kunjungan dan follow sekali ;)

    http://budaksembilanpuluhlima.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  5. dtg berkunjung dr GA yg sama n follow blog #1656...
    http://kenny977.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  6. Saya datang ziarah kembali dari http://ummumariah.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html...terima kasih datang teratak saya...

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama :D good luck
    http://mellyareenza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. saya dari segmen yang sama. goodluck

    ReplyDelete
  9. saya reply singgah awak , goodluck ye :)

    ReplyDelete
  10. Hi qila singgah sini wuhuw! Goodluck jugak sebab qila pun masuk kikiki. :D

    ReplyDelete
  11. hi hi..
    singgah sini.. good luck :)
    http://cikhanicruzier.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  12. Singgah cne...gud luck ye sama2 lah kite...http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    klu sudi jom join bloglist yana juga...http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/bloglist-almira-alwani-2015.html

    ReplyDelete
  13. singgah dan follow dr segmen yg sama..

    http://www.papaglamz.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  14. TERIMA KASIH SUDI JOIN GA SYIRA...JOM BLOGWALKING...NANTIKAN PENGUMUMAN PEMENANG YE :D JGN LUPA CEK SEMULA SYARAT TAUUUU !

    ReplyDelete
  15. Hai sggah bw.. dri ga yg sme^^

    ReplyDelete
  16. Tumpang seronok membaca aje....

    ReplyDelete