AFB FEEDS

The Teacher's Diary (Thai Movie)


Assalamualaikum.

Selain cerita Taare Zameen Par yang pernah saya tulis dalam blog...  Thai movie yang bertajuk The Teacher's Diary ni pun dah berjaya pikat hati saya. Hehe Kedua-duanya menceritakan tentang guru dan murid-murid.


Watch  Online
The Teacher's Diary


 Kalau Taare Zameen Par menceritakan seorang murid yang 'berbeza' dengan murid yang lain, The Teacher's Diary ni pulak menceritakan dua orang guru yang mengajar di sekolah pedalaman. Memang best sangat. Saya suka dengan cerita-cerita macam ni. Memang bukan cerita cinta tapi setiap kali tengok cerita ni pasti akan ada rasa 'something' macam tu. Pengajaran yang tersirat, maybe?

Memang rugi kalau tak tengok. Sebab cerita The Teacher's Diary ni sangatlah best. Yang mana belum pernah tengok cerita ni boleh klik link kat bawah ni. Yang nak tengok Taree Zameen Par, klik SINI.



You Might Also Like

1 Surat Cinta