AFB FEEDS

Taare Zameen Par, Like Stars on Earth


Assalamualaikum!


Siapa pernah tengok cerita ni? TAARE ZAMEEN PAR (LIKE STARS ON EARTH).
Cerita ni dah lama tapi saya baru aje selesai tengok. Hehe Memang..... SUPERB BEST !! 
Ya Allah... Best sangat-sangat. Nilah satu-satunya cerita hindustan yang saya
tengok sampai berderai air mata.

Cayalah Aamir Khan! Confirm!! Cuti sekolah next week saya habiskan masa tengok
semua hindustan movie Aamir Khan. Novel entah kemana. Buku kemana.
Kerja kursus PA pun entah melayang ke mana. kuakua.

Oklah, siapa yang nak tengok jugak cerita ni?
NAK? NAK? NAK?

Kalau nak tak payah susah-susah search dalam internet movie TZP ni
yang siap ada english subtitle. Saya ada sediakan. =)




Kalau tak keluar subtitle. Boleh rujuk bawah ni ya.


You Might Also Like

1 Surat Cinta

  1. oh yang ni tak pernah tengok, nak kena tengok ni...

    ReplyDelete