Taare Zameen Par, Like Stars on Earth


Assalamualaikum!


Siapa pernah tengok cerita ni? TAARE ZAMEEN PAR (LIKE STARS ON EARTH).
Cerita ni dah lama tapi saya baru aje selesai tengok. Hehe Memang..... SUPERB BEST !! 
Ya Allah... Best sangat-sangat. Nilah satu-satunya cerita hindustan yang saya
tengok sampai berderai air mata.

Cayalah Aamir Khan! Confirm!! Cuti sekolah next week saya habiskan masa tengok
semua hindustan movie Aamir Khan. Novel entah kemana. Buku kemana.
Kerja kursus PA pun entah melayang ke mana. kuakua.

Oklah, siapa yang nak tengok jugak cerita ni?
NAK? NAK? NAK?

Kalau nak tak payah susah-susah search dalam internet movie TZP ni
yang siap ada english subtitle. Saya ada sediakan. =)




Kalau tak keluar subtitle. Boleh rujuk bawah ni ya.


1 ulasan:

  1. oh yang ni tak pernah tengok, nak kena tengok ni...

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.