#8Share: Cash out Kali Ke-2


Assalamualaikum!

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Lepas beratus duit melayang sebab 'borong' novel kat PBAKL 2014, rezeki lain pula yang datang menggantikan. Syukur Ya Allah....



Thanks a lot Allah and thanks to you too, 8Share. Oh, You, you and you.... THANK YOU, YOU!! Love uolls muah muah. hehe

2 ulasan:

  1. Huaaa 8share kita baru sekali je pernah cash out :(

    BalasPadam
  2. wahh , untungnyerr die .. kite punyer takde org nak klik pon .. huhu :(

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.