AFB FEEDS

Siapa Nak Novel?


Assalamualaikum!


LAILAHAILLAH !! ALLAH-HUAKBAR !!


Bermulanya tahun 2014, bermula lah detik-detik kesibukan saya menjadi seorang
senior di sekolah dan sibuk belajar.... dan belajar. SPM doohh!! *_*
Sekarang ni blog pun dah terabai sedikit. Dan.... pada akhir tahun 2013, sempat saya
buat aktiviti-aktiviti yang akan dilakukan di blog seperti di entry INI.

Salah satunya... buat GA/Segmen sekurang-kurangnya 1 kali sebulan kan?
Ni nak buat lah ni. Hehe masih dalam perancangan. Bagi penutup 2013, saya adakan
GA novel PISA. Dan sekarang ni saya pun terfikir nak buat GA hadiahnya berupa novel!
sebagai GA pembukaan 2014 di blog 'terchinta' saya ni.....


Terfikir-fikir nak buat GA hadiah novel yang diadaptasi.
Dan yang ada dalam fikirannya saya ini ialah novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta.

Saya juga fikir nak cari sesiapa yang sudi sponsor novel-novel diadaptasi.
Tapi bagi syarat tu mestilah max 2 syarat. Tak nak bebankan peserta-peserta.


Kat bawah ni perancangan saya :

Tarikh Mula GA : 19 Jan 2014 - 2 Feb 2014 
Hadiah GA : Novel-Novel Diadaptasi (Drama/Filem)
Syarat yg Boleh Ditetapkan Oleh Sponsor : Maksimun 2 Syarat
Pemilihan Pemenang : Top Referral/Random.org *Tertakluk pada jumlah hadiah*

Berminat Menjadi Sponsor? PM Nik Ainaa di SINI

You Might Also Like

3 Surat Cinta

  1. tak sabarnya nak join GA ni. Hihi
    Wawa suka sangat kumpul novel..mintak-mintak GA Nik kali ni ada rezeki wawa :D

    ReplyDelete
  2. x sabar lh kak nik aina..bada mmg suka novel yg difilemkn or didramakn...mujur x ad lg nvl yg bada ad...hope dpt menang

    ReplyDelete
  3. Hehehe cant wait :D Eksaited nieee nak join. Untung untung boleh tambah koleksi .

    ReplyDelete