AFB FEEDS

#8Share: Tak Naik-Naik!!


ASSALAMUALAIKUM!

Dah lama dah sabar ni. Dan dah lama ditunggu-tunggu.
Earnings 8Share tak naik dah berminggu-minggu!! Geerr..... Kenapa sih?




Dua minggu yang lepas.... RM42.40. Hari ini, setelah dua minggu.....
masih RM42.40 !! Apo derr......

Nak kata orang tak klik? Memang saya yakin ada yang klik sebab saya
sering kali exchange link dengan abang dan kawan-kawan saya.


Ada siapa yang tak naik-naik jugak macam saya ni? Haaah.......

You Might Also Like

5 Surat Cinta

  1. Za punya ok je.. dah tanya dekat 8share?

    ReplyDelete
  2. sama lah licha pun xnaik2 dh 3 minggu dah. adoih..bila tahun baru dpat check out ni

    ReplyDelete