#8Share: Tak Naik-Naik!!


ASSALAMUALAIKUM!

Dah lama dah sabar ni. Dan dah lama ditunggu-tunggu.
Earnings 8Share tak naik dah berminggu-minggu!! Geerr..... Kenapa sih?




Dua minggu yang lepas.... RM42.40. Hari ini, setelah dua minggu.....
masih RM42.40 !! Apo derr......

Nak kata orang tak klik? Memang saya yakin ada yang klik sebab saya
sering kali exchange link dengan abang dan kawan-kawan saya.


Ada siapa yang tak naik-naik jugak macam saya ni? Haaah.......

5 ulasan:

  1. Za punya ok je.. dah tanya dekat 8share?

    BalasPadam
  2. sama lah licha pun xnaik2 dh 3 minggu dah. adoih..bila tahun baru dpat check out ni

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.