Status Nuffnang & 8Share


Assalamualaikum!


Hari ni, bukak aje laptop terus buka laman web Nuffnang dan 8Share.
Alhamdulillah !! Alhamdulillah !! Alhamdulillah !!






Earnings meningkat!! Yang Nuffnang kelmarin tak silap saya, saya tengok ada
dalam RM44+ macam tu. 8Share pula dalam RM36+. Nuffnang dah boleh nak cash out untuk kali ke-6. Dan 8share tinggal beberapa ringgit lagi nak cash out untuk kali pertama. Alhamdulillah!!

Blogger lain mungkin perkara ni dah biasa. Blogger yang hebat mungkin dah biasa
cashout RM100+ setiap bulan. Tapi saya, blogger yang cikai ni merangkap penulis jalanan ni....
Dah kira bertuah sangat dah ni. Bersyukur sangat-sangat dapat cash out setiap bulan walaupun
 jumlah cashout  sedikit dan tiada apa yang nak dibanggakan.

Apa-apa pun. Mana-mana kawan-kawan blogger yang belum ada apa perubahan dengan
Nuffnang ke 8Share atau mana syarikat iklan lagi. Teruskan mencuba dan teruskan berusaha.
Tak perlu ragu-ragu dengan wang yang kita dapat dari syarikat periklanan selagi tak ada iklan yang melanggar syariah Islam. Boleh baca artikel mengenai wang itu di entry INI. Dan kalau takut duit tu tak sampai ke, boleh tengok perkembangan Nuffnang saya di MY NUFFNANG.



Terima kasih kepada kawan-kawan FB merangkap blogger yang sudi klik dan exchange link 8share !!!



5 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.