AFB FEEDS

Status Nuffnang & 8Share


Assalamualaikum!


Hari ni, bukak aje laptop terus buka laman web Nuffnang dan 8Share.
Alhamdulillah !! Alhamdulillah !! Alhamdulillah !!






Earnings meningkat!! Yang Nuffnang kelmarin tak silap saya, saya tengok ada
dalam RM44+ macam tu. 8Share pula dalam RM36+. Nuffnang dah boleh nak cash out untuk kali ke-6. Dan 8share tinggal beberapa ringgit lagi nak cash out untuk kali pertama. Alhamdulillah!!

Blogger lain mungkin perkara ni dah biasa. Blogger yang hebat mungkin dah biasa
cashout RM100+ setiap bulan. Tapi saya, blogger yang cikai ni merangkap penulis jalanan ni....
Dah kira bertuah sangat dah ni. Bersyukur sangat-sangat dapat cash out setiap bulan walaupun
 jumlah cashout  sedikit dan tiada apa yang nak dibanggakan.

Apa-apa pun. Mana-mana kawan-kawan blogger yang belum ada apa perubahan dengan
Nuffnang ke 8Share atau mana syarikat iklan lagi. Teruskan mencuba dan teruskan berusaha.
Tak perlu ragu-ragu dengan wang yang kita dapat dari syarikat periklanan selagi tak ada iklan yang melanggar syariah Islam. Boleh baca artikel mengenai wang itu di entry INI. Dan kalau takut duit tu tak sampai ke, boleh tengok perkembangan Nuffnang saya di MY NUFFNANG.



Terima kasih kepada kawan-kawan FB merangkap blogger yang sudi klik dan exchange link 8share !!!



You Might Also Like

5 Surat Cinta