KFC Serendah RM4 !!


Assalamualaikum!


Malam-malam ni rasa laparlah pulak. Dan sudah tentu KFC menjadi pilihan keluarga.
 Tadi saya layarilah FB KFC MALAYSIA nak tengok kut-kut ada offer gila-gila macam hari tu. 
RM19.90 untuk lapan ketul ayam tak silap. Offer tu hanya ditawarkan di Kelantan
 pada hari Selasa sahaja. Tapi macam offer tu dah tak ada jea.........

Tapi tak kisahlah. Tetap boleh beli.
Dan ada offer yang lebih bagus. Harga KFC serendah RM4 !!


Berikut adalah harga yang di offer :

Combo 1: 1 piece of chicken and a carbonated drink for ONLY RM4.
Combo 2: 2 pieces of chicken and a carbonated drink for RM 7.50
Combo 3: 2 pieces of chicken and Cheezy Wedges for RM 8.95


Bukan tu sahaja. Malah ada offer yang lain lagi. 



Tak nak tulis panjang-panjang. Cheq dah lapar ni. 
Kan ada juga daku makan orang. kihkih


JOM KITA PERGI MAKAN KFC !!! 

4 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.