Pemenang Segmen: Teka Apakah Ini

Assalamualaikum!

Sebelum tu, nak minta maaf kepada peserta
segmen yang tak seberapa INI kerana lambat umum pemenang
dari tarikh yang dijanjikan. Ini disebabkan saya ada kem, baru hari ni balik.
Tu yang tak sempat nak update. Sorry again.

Ok, segmen yang saya lakukan bulan lepas sangat senang kan?
Semuanya jawab dengan betul. Jadi saya pilih
peserta pertama yang jawab dengan betul sebagai pemenang.

Dan yang bertuah itu ialah.......


TAHNIAH! Seperti yang diperkatakan, pemenang akan dapat 2 hadiah misteri daripada
saya. Diminta kepada pemenang untuk PM alamat,nama dan no. telefon di SINI.
Pemenang haruslah PM saya sebelum 17/10/13, kalau tidak hadiah akan burn.

TUNGGU KEJAP !!
Berita gembira untuk peserta lain, saya akan masukkan semua peserta yang
join segmen:teka apakah ini? di dalam bloglist yang akan diletakkan dalam blog saya
sehingga 12/11/13 ini.  Sebagai tanda terima kasih daripada saya kerana sudi join segmen itu.
hehe =)

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.