Sponsor Diburu Lagi!

[ STICKY POST UNTIL 13/10/13 ]
klik posteriores untuk entry terbaru....


Moshi moshi !!

Tak mau corner-corner, terus straight forward.
Seperti anda lihat pada tajuk entry kali ini. Saya mahu membuat GA & Segmen
dan memerlukan beberapa sponsor. Yang pasti kali ini saya akan adakan
giveaway dan segmen sekaligus.

Kat bawah ini ada senarai yang boleh anda sponsor.
Sponsor hanya boleh kenakan 2 syarat dan kalau lebih tertakluk pada syarat.
Kalau anda sponsor untuk lebih 5 pemenang anda boleh kenakan 3 syarat.

HANYA KEPADA YANG SERIUS UNTUK SPONSOR
*tipu-tipu tak mahu*


( CLOSE ) Sponsor Untuk Segmen TopUp :

- TOP UP RM5 KE ATAS UNTUK KESEMUA RANGKAIAN -
(sponsor untuk 2 pemenang ke atas)
[Segmen ini akan berlangsung pada 12/10/13-19/10/13]


( OPEN ) Sponsor Untuk Giveaway :
 - BARANGAN POS -
(blaus, skirt, shawl dll)

- NOVEL, KOMIK, MAJALAH, BUKU ISLAMIK -
( pastikan tiada unsur 18sx )

- AKSESORI -
( purse, gelang, anting-anting, brooch dll)

- BARANGAN PRINTING & CENDEREHATI -
(contoh boleh rujuk di SINI)

- BARANGAN HANDMADE -
 (apa2 sahaja yg berkaitan dgnnya)

- BARANGAN MAKEUP -
(lips balm, pewarna kuku dan lain2)

[Giveaway ini berlangsung pada 22/10/13- 03/11/13]


PM BUTIRAN SEPERTI DI BAWAH INI DI SINI

- Barang yang ingin disponsor -
- Untuk berapa pemenang -
- Syarat yang dikenakan -
- Laman sosial yang boleh saya hubungi anda-
(fanpage fb, twitter , fb)


Kelebihan Menjadi Sponsor :
- Follower Blog/ Twitter Akan Meningkat
- Trafik Blog Akan Meningkat
- Jumlah LIKE diPages Juga Meningkat
- Dapat PAHALA dan dimurahkan REZEKI . Hihi 


HOPE ADA YANG SUDI SPONSOR =')

9 ulasan:

  1. hehe. E nak jadi sponsor.
    2 handmade keychain
    syarat -follow blog E http://snapanyway.blogspot.com/
    email : najwa.erbert@gmail.com
    :)

    BalasPadam
  2. Nama sponsor :- EYMASU
    Hadiah apa :- KEYCHAIN UNTUK 2 PEMENANG
    Kuantiti :- 2 BIJI
    Pemenang :- ( 1 pemenang berapa hadiah ) 2 HADIAH UNTUK 2 PEMENANG
    Barangan Pos :- POS
    Website untuk di likes/follow:- https://www.facebook.com/pages/Eymasu-Shoppe/400978330009683?ref=hl
    https://www.facebook.com/groups/512360175517595/
    hubngi saya d sini->https://www.facebook.com/EymasuAndWorldCraft?ref=hl

    BalasPadam
  3. Ha.. Boleh Sponsor ni. nak sponsor untuk segmen Topup.
    Barang yang ingin disponsor - Topup RM5 ke mana2 rangkaian
    Untuk berapa pemenang - 2 orang pemenang
    Syarat yang dikenakan - like page facebook.com/dealerperfume dan follow blog dealerperfume.blogspot.com
    Laman sosial yang boleh anda hubungi -
    facebook.com/dealerperfume @ dealerperfume.blogspot.com


    Terima Kasih

    BalasPadam
  4. harap you dapat lebih banyak sponsors for your giveaway. nak join your giveaway juga :D

    BalasPadam
  5. berminat nak sponsor barangan makeup (1set nails manicure tool)
    follow blog: http://mamadarwiish.blogspot.com
    like page : mama darwiish

    BalasPadam
  6. hai.. berminat sponsor voucher vintage clothing for ladies.
    (xblh trs pos baju sbb xtau size winner so sy sponsor voucher je, winner blh pilih mana yg bkenan)
    Follow blog http://laishcloset4u.blogspot.com
    Like fanpage baru kami : Ladies Beautiful Vintage Boutique
    Emailkan sy details seperti tarikh GA & total winner, br blh decide bpe voucher sy blh bg laila_razak85@yahoo.com

    BalasPadam
  7. moga dapat ramai penaja hadiah nanti...

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.