Segmen: Teka Apakah Ini?



Hai, hai, hai!
Segmen ini saya buat secara mengejut.
Saya pun baru terfikir nak buat tadi. Jadi tak ada banner
cantik-cantik atau comel-comel. Yang ada hanya gambar yang perlu
korang teka. Hadiah tetap ada.  = )


Syarat-Syarat Join GA Ini Ialah :

1- FOLLOW blog Nik Ainaa dan LIKE fanpage INI.

2- KLIK IKLAN YANG ADA DI BLOG INI.
*sila tunggu sampai habis loading*


Cara - Cara Join GA Ini Ialah :

1- Buat entry bertajuk Segmen: Teka Apakah Ini?

 2- Letak kedua-dua gambar di bawah ini dalam entry anda dan teka.
 *jawapannya harus ada dalam entry anda*

-Backlink kan pada kedua2 gambar ini dengan link entry ini-

(Anda haruslah teka dengan namanya sekali)


3- Hantar link entry anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Hadiah & Cara Pemilihan Pemenang :

2 Hadiah misteri untuk seorang pemenang.
Pemenang dipilih berdasarkan peserta pertama yang meneka dengan betul.


( TAMAT PADA 08/10/13 JAM 11:59 MALAM )

9 ulasan:

  1. http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/segmen-teka-apakah-ini.html

    BalasPadam
  2. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/segmen-teka-apakah-ini.html

    BalasPadam
  3. SAYA JOIN DAN HARAP BETUL KEDUA-DUANYA
    http://giveawaymudamudi.blogspot.com/2013/09/segmen-teka-apakah-ini.html

    BalasPadam
  4. Support sini
    http://sayasyiera.blogspot.com/2013/09/segmen-teka-apakah-ini.html

    BalasPadam
  5. Harap-haraplah betol jawapan tu :D

    http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/09/segmen-teka-apakah-ini.html

    BalasPadam
  6. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/segmen-teka-apakah-ini.html

    BalasPadam
  7. http://kinifarahberbicara.blogspot.com/2013/09/segmen-teka-apakah-ini.html

    BalasPadam
  8. dah umumkan pemenang ke belum ?

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.