#Nuffnang: Cash Out Kali Ke-2



 Fuhh!
Selesai sudah kem qiamullai di sk.
Mata memberat tapi laptop duk lebih menyeru nama
saya berbanding katil. kihkih

Baru balik pukul 12 tengah hari tadi dan
baru aje lepas CASH OUT nuffnang.
Alhamdulillah!
Terima kasih uolls !! Lob u!
kuakua c| =

Terima kasih ya kepada semua blogger yang
datang skodeng blog saya dan klik iklan yang ada kat sini.
Kejap, kejap!

Cek dari nuffnang yang mula-mula saya cash out aritu
tak dapat lagi. Kalau dah dapat...
Saya buat segmen nak? Hadiahnya TOPUP!
Saya tahu zaman sekarang remaja sering 'kehausan' topup kan?
Hiuhiu Jangan marah aaaar....

Saya pun camtu jugak. kihkih so sekarang ni,
tengah tunggu inchik posman hantar cek ke pintu rumah. Tak dapat....
nak buat camna. Tak ada rezeki.
Sama-samalah kita doa supaya sampai dengan selamat. Hoho

Thank a lot uolls !!

5 ulasan:

  1. congrats dear... click2 lah kat kakak punya nuff jugak..ekekekeke...

    BalasPadam
  2. wah!bestnya..Eyz tak tahu lagi mcmna nak naikkan nuffnang nie..xfaham lagi..huhu

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.