Carian Sponsor Untuk Giveaway

- ENTRY MELEKAT SEHINGGA  09/02/13 -


Ops!
Tiba-tiba terfikir nak buat
giveaway sebelum saya busy dan tidak sempat update blog.
Nak elakkan blog dari kesunyian lahni.

Entah kenapa awal-awal tahun ni dah terlalu sibuk padahal
tahun lepas PMR bulan 3-5 baru sibuk betul-betul.
Mungkin sebab saya memikul jawatan koperasi sekolah dan badan dakwah sekolah.
Ada aje aktiviti, kena jadi fasi, bagi tazkirah. 

Baru terdetik dalam hati yang exam SMU lebih susah berbanding PMR!
Menghafal aje kerja. Lumrah hidup sebagai seorang pelajar.
Sampai tua ilmu tak terhingga nak dikejar dan ditimba.

Okey! Dah meleret arah lain.
GA ini saya nak buat lama. Anyone?
Ada siapa yang sudi mahu jadi sponsor?

Kalau nak sponsor, kalau boleh...
sponsor untuk lebih dua orang pemenang. Tapi sesetengah barang
boleh dirunding, contoh macam pakaian ke aksesori ke apa.

.............................

Barang/Benda yang boleh disponsor :

- TOPUP -
- PAKAIAN -
- AKSESORI -
- HEADER -
- EDIT BLOG -
- BARANG PERHIASAN.contoh:keychain -
- BUKU/NOVEL/VCD -
- LAIN-LAIN -

Segmen ini dijangka bermula minggu hadapan.
( 10/02/12 AHAD )
Tarikh tamat tidak pasti, mungkin bulan tiga ini.

*HADIAH TERUS DARI SPONSOR*

Mahu sponsor untuk GA saya ini?
Boleh hubungi saya di FanPage FB saya : SINI
Dan sertakan butiran seperti di bawah ini.

-NAMA-
-BARANG YANG INGIN DISPONSOR-
-UNTUK BERAPA PEMENANG-
-SYARAT YANG INGIN DITETAPKAN-

Contohnya: LIKE FANPAGE, FOLLOW BLOG/TWITTER - sila SERTAKAN dengan LINK

15 ulasan:

  1. Wahh nak buat ga yee;-) best ni. Hihi
    http://farra-izzaty.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Nak sponser edit blog boleh? Kalau boleh,suruh dorang follow saya. ---> http://budakkelas5dahlia.blogspot.com dan like fanpage saya. -----> http://www.facebook.com/WanBalqish Tq.

    BalasPadam
  3. wah boleh je kalau terima sponsor dalam bentuk topup
    http://rimaalliq.com

    BalasPadam
  4. cepat cepat siape nak jd sponsor hehe :)

    BalasPadam
  5. nk review blog utk 3 pmenang...hee...just follow n like pges blog FB...

    blog:http://comey-comeyblog.blogspot.com/
    pages FB: https://www.facebook.com/pages/Nabila-biela-blogspot/273844176055064?ref=hl

    BalasPadam
  6. saya sponsor topup RM5 kepada 2 pemenang. kalau nak, bagitahu saya yer.

    BalasPadam
  7. salam awk..maaf..kalau boleh tlg like pages ni sekali yew...^^...https://www.facebook.com/KrimKologen?ref=hl

    BalasPadam
  8. bila dah buat GA bagitahu saya nanti yer. dan jika dah ada pemenang nanti pun bagitahu ok.

    BalasPadam
  9. kalau nak sponsor header+set button dashboard and follow + back to top button boleh ke ? Pemenang tiga orang = follow blog saya dahlah :)

    BalasPadam
  10. Hi. Saya nak sponsor Cursor untuk 10 org :) Syarat dia just follow blog saya. http//nursyazlia.blogspot.com . If tuan punya blog nk bincang apa2 boleh pergi dkt muka buku ni http://www.facebook.com/NurSyazlia.A.A.A

    BalasPadam
  11. Salam..Saya Nak Jadi Sponser Untuk GA awak..
    Nama: Arita Atira
    Topup: Rm 5 untuk Dua Orang Pemenang (ikut kepada pemenang lah Nak topup ape pon)

    Syarat Yang Ingin Ditetapkan : FOLLOW BLOG: http://tirasigigiarnab.blogspot.com

    BalasPadam
  12. Wah , alja nak jadi sponsor boleh ? alja dah PM awak dekat FB :)

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.