AFB FEEDS

Pemenang Ina 1st Giveaway

Alhamdulillah!

Sempat juga saya cari pemenang.
Tak sia-sia saya balik dari sekolah terus cari pemenang.
Tanpa makan! Grrr.....

Lapar ooh! Okey, okey. Sebelum saya makan korang
jom kita tengok pemenang Ina 1st Giveaway ini.
Lepas tu nak serbu dapur pulak.


 


|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Seramai 91 Peserta Akan Dimasukkan Ke Dalam Bloglist 'Sahabat Blogger'!!

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Pemenang Random.Org

*Tuntut Hadiah Dengan Sponsor Sendirian Berhad!*


TOPUP RM5 by Fahtehaa


FULL EDIT BLOG by AD :


HEADER BLOG by AD :


HEADER BLOG by SaraRose :

sila tuntut hadiah dengan sponsor sendiri dan jangan lupa beritahu
"saya pemenang dari Ina 1st Giveaway" dan nyatakan link blog saya sekali.

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Pemenang Hadiah Saguhati

*Tuntut Hadiah Dengan Sponsor Sendirian Berhad!*

1- 10 pins shawl from KittyShawl



2- 2 pins from NurZulaikha / Blog Nur Zulaikha



3- 3 keychain handmade felt(keychain star) from Chirp-Chirp



4- Mini Domokun Hp Strip from Greennpanda Craft


sila tuntut hadiah dengan sponsor sendiri dan jangan lupa beritahu
"saya pemenang dari Ina 1st Giveaway" dan nyatakan link blog saya sekali.

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


Dan pemenang yang dinanti-nantikan.....

 
Hadiahnya satu shawl from KittyShawl dan bloglist sebulan dari Ina sendiri.




 

Hadiahnya satu shawl from Koleksi Biri-Biri/Blog
dan review blog dan bloglist sebulan dari Ina sendiri.




 

Hadiahnya satu top from Koleksi Biri-Biri/Blog  dan review blog
dan bloglist sebulan dari Ina sendiri




TAHNIAH kepada semua 20 pemenang !!


Hadiah dituntut dari sponsor sendiri ya sebab saya tak sempat.
Bagi yang dapat hadiah barangan, bagi nama, link blog, hadiah apa, no.tel dan alamat.
Jangan lupa beritahu awak pemenang Ina 1st Giveaway dan sertakan link blog saya sekali.

Yang tak menang tu jangan risau sebab akan dimasukkan 
ke dalam bloglist 'sahabat blogger' di sebelah kanan sidebar blog saya.
Bukan 94 blogger yang akan dimasukkan ya...

Sebab ada beberapa orang yang tak ikut arahan so tak layak lah.  : )
91 peserta akan dimasukkan. 91 weyh !!!
Banyak giler ooh! hoho pengsan 91 jam !! Beri masa kepada
saya untuk masukkan semua peserta layak untuk dimasukkan kedalam bloglist.

Dua blog kena review tu.... tunggu saya review lah ya.
Wokeyh! Selesai sudah umum pemenang.
Penat uuu~

ps: jangan lupa komen disini jika dah tuntut hadiah. : )


You Might Also Like

15 Surat Cinta

  1. Waa~ Alhamdulillah., sangkut jugak satu., hihi

    ReplyDelete
  2. mintak tolong update...pemenang header dari sararose dot my boleh diberitahu di facebook saya: http://www.facebook.com/maisarah.azmi.54

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...menang header :).tq2...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..Syukur sesangat.. :D

    ReplyDelete
  5. Alahai bukan rezeki agaknya. Tahniah buat pemenang k :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdullilah . menang topup , macam tau tau jew syada takde topup :D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah menang. Tq ye. Dah bagi detail kat sponsor (:
    Tahniah juga kepada pemenang yg lain.

    ReplyDelete
  8. npe sy tkde dlm list awk..ermm.tk mengapa la...

    sy galakkn awk ltk scroll dekat bloglist awk..lebih mudah org nk tgk.. :)

    ReplyDelete
  9. eyhh..saya memang laa...thank youuuuu...nnti sy bg details pada sponsor tuu..=)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah . thanks yaa . Tahniah jugak buat pemenang lain :D

    ReplyDelete
  11. takde rezeki langsung kat sini.... :D

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah menang hadiah saguhati . wootwoot ~ thanks yaww ! :)

    ReplyDelete