AFB FEEDS

Cis, Singa Beng Punya Video Maker!

siap kau! aku nak boikot!!


Aduhai, geramnya wahai cik hati.
Geram sungguh!!

Tengah syok buat video...
sikit lagi nak siap,
tinggal nak letak view window effects aje
tibe-tiba tersekat. Tak boleh nak
tekan apa-apa kat window tu.

Terpaksalah close tanpa save !
Lepas ni nak install window yang lain ah.
Semalaman saya buat video tu tau.
Letih!

Bukan senang nak buat.
Nak edit itulah... inilah....
Cerewat tahu?

Cis, singa beng punya Video Maker !!
=,=

You Might Also Like

6 Surat Cinta

  1. saya pun selalu kene mcm ni.. bengang pun ade.. huhu

    ReplyDelete
  2. saya pun selalu gak kena.. maybe sebab dh banyak sngt yg disumbat... mmmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu lah. lega skit sbb skarang sy dah guna yang window 7. laju oowh ! haha ;D

      Delete
  3. Kalau M kena camtu pun hangennnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhuhu memang. xada dah skarang ni movie maker yg ni, dah uninstall. install yg window 7 punya. terbaik lah yg ni! ^,^

      Delete