Cis, Singa Beng Punya Video Maker!

siap kau! aku nak boikot!!


Aduhai, geramnya wahai cik hati.
Geram sungguh!!

Tengah syok buat video...
sikit lagi nak siap,
tinggal nak letak view window effects aje
tibe-tiba tersekat. Tak boleh nak
tekan apa-apa kat window tu.

Terpaksalah close tanpa save !
Lepas ni nak install window yang lain ah.
Semalaman saya buat video tu tau.
Letih!

Bukan senang nak buat.
Nak edit itulah... inilah....
Cerewat tahu?

Cis, singa beng punya Video Maker !!
=,=

6 ulasan:

  1. saya pun selalu kene mcm ni.. bengang pun ade.. huhu

    BalasPadam
  2. saya pun selalu gak kena.. maybe sebab dh banyak sngt yg disumbat... mmmmm...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak tahu lah. lega skit sbb skarang sy dah guna yang window 7. laju oowh ! haha ;D

      Padam
  3. Kalau M kena camtu pun hangennnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. uhuhu memang. xada dah skarang ni movie maker yg ni, dah uninstall. install yg window 7 punya. terbaik lah yg ni! ^,^

      Padam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.