AFB FEEDS

Help Me !!


Korang!
Tolong saya!!

Waaaa!
Tadi nak buka FB
tapi tak boleh nak login!

Dia keluar apa ke benda entah


lepas tu kalau tekan continue,
dia keluar pulak benda alah ni.



Apa yang terjadi sebenarnya ni?
Siapa yang boleh ajar saya, tolong saya!

You Might Also Like

12 Surat Cinta

  1. saya pun tak thu psl bende ni, tpi skrg ni newbies kt FB yg nak sign up, kene tulis phone number camni. Ni saya tolong adq saya wat acc. Dah ltk number, tpi x dpt pun pape msj. hemmmmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam tu erk? saya pun dah masukkan number tapi tak terima pun! waa! :(

      Delete
  2. Wilma tak pasti Ina...
    Tapi hari tu lepas Wilma masukkan hp no Wilma terus OK...
    Lepas tu cepat2 privatekan hp no tu kat ruangan profile...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ina dah masukkan number tapi masih tak boleh. ina takut dia publish number ina aje. mati ina. huuwaaa. nasib malang lah harini ='(

      Delete
  3. mungkin bole ikut je pe dia suh kot..lau dia suh msukkan no phone,masukkan je la..lau dia suh msukkan email,wat je..cube..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah buat tapi tetap xboleh. lepas msukkn number dia sruh msukkn number code. tapi saya xterima apa2 mesej pun

      Delete
  4. sis pun penah jadi mcm ni. pttnya dia mssg no code kat hp kan tapi tak dapat.
    so kena cuba byk kali.aritu sis cuba esoknya. baru la dapat code dia send dekat hp.

    ReplyDelete
  5. cuba masuk kan +6 sebelum num hp..try jela :) apih pun kena mcm ni hari tu..terus blah x buat apa2..malas nak layan..sampai sekarang akaun tuh x wujud bila search pakai akaun lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah masukkn tp still xboleh. huhu :( kna buat akaun lain lh nmpknya

      Delete
  6. aiyokk,,kne hack ke? xpown fb nie haa yg da gilo.
    saba oke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtaulah. tulaah, gilo apo fb ni. huhu ;(

      Delete