Help Me !!


Korang!
Tolong saya!!

Waaaa!
Tadi nak buka FB
tapi tak boleh nak login!

Dia keluar apa ke benda entah


lepas tu kalau tekan continue,
dia keluar pulak benda alah ni.



Apa yang terjadi sebenarnya ni?
Siapa yang boleh ajar saya, tolong saya!

12 ulasan:

  1. saya pun tak thu psl bende ni, tpi skrg ni newbies kt FB yg nak sign up, kene tulis phone number camni. Ni saya tolong adq saya wat acc. Dah ltk number, tpi x dpt pun pape msj. hemmmmm..

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam tu erk? saya pun dah masukkan number tapi tak terima pun! waa! :(

      Padam
  2. Wilma tak pasti Ina...
    Tapi hari tu lepas Wilma masukkan hp no Wilma terus OK...
    Lepas tu cepat2 privatekan hp no tu kat ruangan profile...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ina dah masukkan number tapi masih tak boleh. ina takut dia publish number ina aje. mati ina. huuwaaa. nasib malang lah harini ='(

      Padam
  3. mungkin bole ikut je pe dia suh kot..lau dia suh msukkan no phone,masukkan je la..lau dia suh msukkan email,wat je..cube..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah buat tapi tetap xboleh. lepas msukkn number dia sruh msukkn number code. tapi saya xterima apa2 mesej pun

      Padam
  4. sis pun penah jadi mcm ni. pttnya dia mssg no code kat hp kan tapi tak dapat.
    so kena cuba byk kali.aritu sis cuba esoknya. baru la dapat code dia send dekat hp.

    BalasPadam
  5. cuba masuk kan +6 sebelum num hp..try jela :) apih pun kena mcm ni hari tu..terus blah x buat apa2..malas nak layan..sampai sekarang akaun tuh x wujud bila search pakai akaun lain..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah masukkn tp still xboleh. huhu :( kna buat akaun lain lh nmpknya

      Padam
  6. aiyokk,,kne hack ke? xpown fb nie haa yg da gilo.
    saba oke..

    BalasPadam
    Balasan
    1. xtaulah. tulaah, gilo apo fb ni. huhu ;(

      Padam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.