GIVEAWAY BY SAYAIYLIA LADY'S CABINET SHOPPE



Blogger sekalian,
cheq nak habaq mai nih,
ada GA meletop untuk korang join.

Hadiahnya dari Lady's Cabinet Shoppe .
Yang bestnya, semua
peserta akan dapat voucher RM5
untuk shopping di LCS!!

Apa tunggu lagi? Join lah sekarang!
Nak join sila picit banner kat atas tu erk.

Mangsa tag :


Tarikh Tamat : 10/1/13


<JOM JOIN SEGMEN JOM UP FOLLOWER BY BE-LOG MEOW MEW!! ADA DRESS KOREA DAN JAM TANGAN UNTUK DIMENANGI !!>


2 ulasan:

  1. hai dear,thanks join :D

    pemenang akan diumumkan 11/1 nanti :)

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.