Alahai, Janganlah Nangis!

 

OMG !! OMG !!

Janganlah nangis Irfan....
Aduhai, anak saudara. Kesian Irfan...

Ini haa! Sejak cuti sekolah ni
saya jadi babysitter anak saudara saya.
 Nak jadi cerita. kerap kali dia
tak sihat. Musim hujan kan sekarang ni.

Baru aje sembuh, hari ni
mama dan papa hantar kat rumah, Irfan
batuk-batuk + lelah.
Jadinya asyik merengek dan menangislah.

Nanti petang mesti lagi kuat dia meragam.
Biasa-biasanya time tulah 
dia mencari mama papa dia.

Okeylah, nak cauuw dulu!
Nak pergi jaga budak muka korea + cina tu.
Kiukiu : 3
 

4 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.