You Know What.... (Part 1)

Assalamualaikum.
Selamat berpuasa semua! ( :

Dah masuk bulan 8 ya?
PMR pun tinggal 1 bulan lebih lagi.
Ahh! Tak sabar rasanya.

You know what....
lepas PMR saya dah berpakat dengan W.A.F.A
nak pergi KB Mall dan nak
pergi borong novel di SMO dan POPULAR.

Harap-harap cukup lah duit yang saya simpan
dan tambah dengan duit raya. hihihi
cukup kut.

Ceh, dah tua pun ada hati
nak duit raya.
Eh, tak tua pun. Baru 15 tahun !

Meh kita tengok novel-novel yang
saya tengah gilakan sekarang.

..........................................

1) Projek Memikat Suami - Hanina Abdullah


2) Siapa Orang Gajiku - Azimah Lily



3) Kerana Terpaksa....Aku Relakan - Umie Nadzimah



4) Suamiku Tak Romantik, Tapi Autistik - Farisha Imani



5) Cinta Untuk Sedetik Lagi - Ezzah Mysara



6) Maaf Jika Aku Tak Sempurna - Acik Lana



7) Mampu Mencintaimu - Auni Amauni



8) Oh! Cinta 



9) Sayang Cikgu Ketat-Ketat - Rafina Mimi Abdullah



10) Suamiku, Encik Perfect 10! - Syamnuriezmil



11) Teduhan Kasih - Marissa



................................


Bersambung di entry You Know What... (Part 2)

2 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.