You Know What.... (Part 2)

Salam semua. : )

Entry kali ni sambungan entry
yang lepas.

 Jom sambung tengok novel-novel yang
saya nak beli.

.......................................

12. Suamiku Vampire - Ria Natsumi



 13. Selepas Kamu - Sofia Ixora



14. Cinta Tak Sempurna -Ezdiani Abd Rahman



15. Takkan Pernah Hilang - Emma Rusdi



16. Dah Jodoh - Iman Nizrina




................................


Okey, setakat tu aje dulu.
Kalau ada lagi novel yang nak dibeli.
Akan saya update YKW part 3.

Oh ya!
Novel Projek Memikat Suami karya Hanina Abdullah
saya dah order kat p2u.my.
Heee~ tak sabar nak tunggu.

: D

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.